Het Team

Arie Dijkstra

Afgestudeerd aan de Amsterdamse School voor Massage, een driejarige opleiding met als onderdelen Klassieke massage, Rebalancing en Shiatsu.
Werkzaam als masseur/begeleider in Kuuroord de Goudsbloem, Kuuroord Chateau Frandeux (België) en Kuuroord Ramsvik (Zweden). Daarnaast heb ik een praktijk in Dordrecht.
In mijn massages streef ik naar zowel diepe ontspanning als naar ondersteuning bij emotionele processen tijdens het vasten.

ariedijkstra@hotmail.com

Rosalie Thijssen

Afgestudeerd aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde en Klassieke Homeopathie als natuurgeneeskundig therapeut. Na 6 jaar opleiding kan ik met Iriscopie, Massage, Bach bloesems, Fytotherapie en Voedingsadviezen het vasten proces begeleiden. Als ondersteuner pur sang vind ik het fijn om je in dit proces deze week te begeleiden, motiveren en samen te kijken welke therapie het beste bij jouw past. Hierbij kijk ik naar je fysieke gesteldheid, maar ook naar je emotionele, sociale en mentale gesteldheid en maak ik gebruik van de Temperamentenleer en de 4 natuurkwaliteiten (www.4natuurkwaliteiten.nl). Ga je eigen kracht herkennen en vergroten en zo meer vanuit je oorspronkelijke zelf in het leven staan. Ingeschreven bij de VBAG.  

Aeshnidae, Praktijk voor Natuurgeneeskunde: Aeshnidae.info@gmail.com

Barbara Kluit

Barbara Kluit is gediplomeerd Zen-Shiatsu® therapeute & heeft de Zen Shiatsu Opleiding® o.l.v. Joyce Vlaarkamp, in de lijn van Masunaga Sensei en Kimura Sensei. Hierna (2006) heb ik een eigen praktijk opgezet in Amsterdam Oost en ben ik gaan assisteren op de opleiding. Ik volg regelmatig bij- & nascholingen op het gebied van Shiatsu en TCG. Zelf heb ik meerdere vastenkuren gedaan en geen één was hetzelfde. Ik gun eenieder dan ook zo z’n eigen ervaringen deze week en ontmoet je graag op de futon!

SHIATSU-PRAKTIJK BARBARA KLUIT, te Amsterdam
info@shiatsuamsterdam.com

Jaqueline Hendriks

Na een lange zoektocht vond ik herkenning bij de rebalancing opleiding over hoe ik in het leven wil staan. Tijdens deze opleiding (her) ontdekte ik mijn passie voor koken op een nieuwe manier en nu, 10 jaar later durf ik te zeggen dat ik kok ben. Met liefde bereid ik maaltijden, drankjes en lekkere hapjes. Met passie struin ik tuinders en winkels af die eerlijke, heerlijke producten verkopen. Soms wroet ik zelf in de aarde en ik voel me gelukkig als ik ’s morgens mag oogsten voor het eten wat ’s avonds op tafel komt. Voor mij is het belangrijk dat het eten biologisch en gifvrij is: de handel eerlijk is en er geen roofbouw wordt gepleegd op de aarde. Bij bewustwording en reiniging hoort voor mij ook bewust worden van het eten waarmee je je lichaam voedt; bewust worden van wat producten met je lichaam doen. Ik zie het als een leuke uitdaging om jullie tijdens het vasten te mogen ondersteunen met gepaste, feestelijke hapjes.

www.jaquelinehendriks.nl
jaq.hendriks@home.nl